• Zero - På riktigt
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Fri frakt över 400kr

Smakpoddar

Letar du efter billiga poddar till din Air Up vattenflaska? Då har du kommit helt rätt, här på Purii säljer vi premium poddar till billiga priser som passar air ups alla flaskor. Vi säljer flera olika dofter, bland annat apelsin, cola, citron och ananas. 

Poddarna är till för att få smak på vanligt vatten, utan några tillsatser, förutom en enkel podd då ;) Vill du dricka gott men känna dig nyttig är detta ett perfekt val, du kan få smaker av cola, sprite eller jordgubb, helt utan tillsatser eller socker. En äkta Zero upplevelse!


Vi erbjuder billiga pods till din Air-up flaska för att få så mycket smak som möjligt för pengarna. Purii´s smakpods är en banbrytande lösning för att förhöja din dryckesupplevelse. Denna innovativa teknologi har snabbt blivit populär över hela världen genom att erbjuda en ny dimension av smak utan att tillsätta onödigt socker eller kalorier. Konceptet bakom Purii pods är att använda doft för att förstärka smaken av vatten och andra drycker. Varje pod innehåller en noggrant utvald kombination av naturliga doftämnen, vilket ger din dryck en subtil och fräsch smak. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som strävar efter att minska sitt sockerintag eller vill variera sina dryckesalternativ utan att kompromissa med hälsan. Att använda Purii pods är en enkel process. Du fäster bara poden på flaskans munstycke, andas in genom munstycket och upplever den förbättrade smaken. Genom att förena doft och smak skapas en unik sensorisk upplevelse som kommer att överraska och glädja dina smaklökar. Denna innovativa produkt har inte bara fått positiv respons för sina smakförbättrande egenskaper utan också för sin miljövänliga design. Purii prioriterar hållbarhet genom att erbjuda återanvändbara flaskor och därmed minskar behovet av engångsplast. Detta representerar ett viktigt steg mot att skapa en mer medveten och miljövänlig konsumtionskultur.

Sammanfattningsvis är Purii pods inte bara en spännande produkt för att förbättra dina drycker utan representerar också en framsteg inom hållbar konsumtion. Utforska den hälsosamma och innovativa världen av Purii för att göra din dricksvattenupplevelse ännu mer njutbar.

Vi säljer smakpoddar till air up vattenflaskor i smakerna Apelsin, Citron, Jordgubb, Sprite, Blåbär, Cola, Ananas och Passionsfrukt. Detta kommer även bredda sig till massor av andra populära smaker som kan förbättra din upplevelse med vatten. Några av smakerna som kommer inom kort är Peach, Vattenmelon och Körsbär/Cherry.